Pare greu de crezut, dar unele firme le platesc vacante exotice tinerilor care lucreaza pentru ele. Pe langa salariul de nivel occidental, primesc asigurari, bonusuri spectaculoase sau chiar actiuni in companie.

“Cand m-am apucat eu de afaceri, salariu din Silicon Valley, in comparatie cu unul din Romania, era de 8 la 1, acum e 3 la 1”, spune omul de afaceri George Roth.

George Roth face de 23 de ani naveta intre California si Ardeal. Conduce o companie de IT cu sediul la Cluj, dar clientii lui sunt din Silicon Valley.

Tinerii din IT nu-si mai cauta viitorul in Vest. Aflati sambata dimineata la “iLikeIT” cum s-a ajuns la un fenomen ciudat pentru generatia Y. 

Si tot atunci va dam cateva ponturi despre cum puteti sa platiti impozitele si amenzile pe internet, dar si cum sa calatoriti in siguranta cu o aplicatie lansata de statul roman.

La final, admiram povestea tanarului care a calatorit in 60 de tari pentru imagini spectaculoase. Va asteptam sambata dimineata pentru 30 de minute de noutati din internet si tehnologie.