Intrebat daca este luata in calcul o crestere economica negativa si in acest an, Vladescu a raspuns ca "este unul din rezultatele analizei".

Reprezentantii FMI au avut luni o serie de intâlniri la care au participat oficiali ai Ministerului Finantelor, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu si ministrul Economiei si Comertului, Adriean Videanu.

Oficialul Finantelor Publice a aratat ca deocamdata nu s-a stabilit nimic concret cu Fondul, discutiile vizand in principal realizarile privind veniturile, cheltuielile, deficitul bugetar si masurile structurale.

Reprezentantii patronatelor declarau saptamana trecuta, dupa intalnirea cu FMI, ca institutia financiara ar putea revizui din nou proignoza de crestere economica a Romaniei, scenariul optimist fiind un avans zero.

O misiune a FMI se afla in Romania in perioada 27 aprilie - 7 mai pentru a evalua daca au fost indeplinite conditiile asumate prin acordul stand-by, in urma careia Romania urmeaza sa primeasca a cincea transa din imprumutul de la Fond, in valoare de 850 de milioane de euro.

Incont.ro, disponibil si in varianta pentru mobil: m.incont.ro!