Jerzy Buzek a facut aceste declaratii dupa intalnirea cu presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, informeaza Mediafax.

"Vrem sa va sprijim foarte tare si pe autoritati pentru ca sunteti un foarte bun exemplu al reformelor bune si fructuoase, care pot fi foarte dificile pentru cetatenii dumneavoastra. Multi dintre ei sufera azi din cauza lor, dar nu avem alte solutii, nu avem alta cale, daca vreti sa va imbunatatiti economia", a apreciat Jerzy Buzek

Oficialul european a mai spus ca, din experienta sa, dupa un an sau doi aceste reforme vor imbunatati situatia cetateanilor.

"Ati fost foarte rabdatori ca natiune si ca autoritati si eu nu pot decat sa va felicit. Si e nevoie de cateva luni, poate 12 luni, pentru imbunatatirea situatiei cetatenilor dumneavoastra", a mentionat presedintele Parlamentului European

Buzek a adaugat ca este nevoie de reforme similare in aproape toate tarile membre si ca Romania va fi in pozitie mai buna pentru ca deja a luat aceste reforme.

El a aratat ca e foare bucuros sa fie din nou in Romania, ca in tara noastra este o foarte buna atmosfera si poate sa intalneasca oameni pe strada si sa discute problemele europene.

Citeste si:

Se apropie prabusirea sistemului bancar elen? Moody`s a retrogradat ratingurile a 8 institutii financiare grecesti

Cea mai noua strategie a miliardarilor: au inceput sa cumpere tari. Printre ei si un roman