Cum a inceput nebunia operatilor

Finantista, care in prezent detine o functie de CEO (Chief Executive Officer), recunoaste ca isi pierduse increderea in ea pe cand lucra la o mare banca de investitii de pe Wall Street. La momentul respectiv, avea 24 de ani, potrivit oprah.com

Iubitul sau din acea vreme i-a atras atentia femeii cu privire la “bustul sau mic” si “coapsele mult prea generoase”, scrie si Business Insider.

Ca atare, bancherul a hotarat sa faca o schimbare, iar cea mai la indemana solutie i s-a parut interventia chirurgicala. O liposuctie si un implant mamar au rezolvat principalele sale probleme. Specialistul in finante a sesizat imediat o schimbare in comportamentul partenerului de viata.

Lucrurile au inceput sa se imbunatateasca si in compania in care lucra. Ulterior, bancherul a mai adaugat cateva operatii estetice, i-a marturisit ea realizatoarei de culoare, intr-un interviu acordat in luna noiembrie. 10 la numar. Femeia a suferit doua rinoplastii, doua mariri de buze, o liposuctie la burta, un facelift, operatii la urechi, ochi si frunte, dar si o refacere totala a danturii.

31 de ani mai tarziu, femeia a ajuns CEO intr-una din marile coorporatii de pe Wall Street. Astazi, la 55 de ani, recunoaste ca nu a fost surprinsa de avansarea in cariera. “Domeniul financiar este dominat de barbati extrem de competitivi, si, doamne, cat trebuie sa te zbati sa razbati”, confirma aceasta.

"Cariera mea a explodat dintr-odata. Am fost dintr-odata curtata de seniorii parteneri, inclusa in intalnirile din randul directorilor si potentialii clienti. Ma gandeam atunci ca eram aceeasi persoana ca si inainte, doar cu cateva adaugiri in plus. Aratam, ce-i drept, ca o <<bomba>>, plus ca eram mult mai apreciata in companie, ceea ce cu siguranta mi-a deschis mai multe oportunitati. Atunci am inceput sa privesc interventiile mele chirurgicala ca niste active, investitii pe termen lung", concluzioneaza bancherul.

Citeste si:

Nimeni nu se astepta. Cine a fost desemnat omul anului la nivel mondial