Toate autoturismele fac parte din seria limitata Renault Olimpic, care se distinge printr-o echipare suplimentara si elemente de design inspirate din motivele Olimpiadei de la Rio.

Linia de design a fost creata de specialistii din cadrul Centrului de Design Renault din Bucuresti, pentru a celebra valorile olimpice si performanta sportivilor romani.

Modelele Kadjar, Captur si Clio din seria Renault Olimpic sunt comercializate in editie limitata, incepand din 4 iulie, si sunt disponibile publicului larg.

Editia Renault Olimpic este formata din 150 de unitati Kadjar, 150 Captur si 100 Clio.

Autoturismele sunt personalizate cu motive olimpice. Astfel, pavilionul si oglinzile exterioare au un design dedicat desprins din universul olimpic, badge-ul lateral reproduce logo-ul Team Romania, iar pragurile sunt ornate cu numele modelului.

Toate automobilele se incadreaza in standardul de securitate 5* la testele EuroNCAP si beneficiaza de o echipare speciala, in functie de model, in care intra dotari precum: R-Link 2.0, jante de aliaj de 16” diamantate sau de 17”, geamuri spate si luneta cu tenta inchisa, card “maini libere”.

Versiunea Olimpic a lui Kadjar pleaca de la pretul de 17.700 euro pentru varianta de motorizare TCe 130. In cazul Captur Olimpic, pretul porneste de la 12.500 euro pentru varianta de motorizare TCe 90. Versiunea Olimpic a lui Clio pleaca de la pretul de 9.850 euro pentru varianta de motorizare SCe 75.

Renault Romania este partener oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman incepand din anul 2011. In urma cu patru ani, compania i-a premiat pe sportivii medaliati la editia din 2012 a Jocurilor Olimpice cu 16 autoturisme Renault personalizate.

In baza acestui parteneriat, medaliatii de la Rio vor fi recompensati cu autoturisme din editia limitata. Astfel, sportivii care vor urca pe cea mai inalta treapta a podiumului olimpic in cadrul Jocurilor Olimpice de Vara din acest an vor fi recompensati de Renault Commerciale Roumanie cu autoturisme Kadjar, cei medaliati cu argint vor primi cheile modelului Captur, in timp ce sportivii distinsi cu medalii de bronz vor primi din partea Renault automobile Clio.