Subiectul lunii este noua Serie 3 pentru ultrasii BMW. Sunt motoare noi, puteri mai mari, consumuri mai mici, deci randament din ce in ce mai bun. Cand spuneam ca BMW si-a incheiat parada pana in toamna, cand vine Salonul de la Frankfurt, a aparut poza care face cat o mie de pariuri.

Noul Seria 7 a fost pozat si postat pe un site al fanilor BMW.  Codul de productie este G11. Nemtii vor folosi aliaj carbon-plastic pentru fabricarea sasiului. Greutatea noului Seria 7 va fi cu 130 de kg mai mica datorita acestei tehnici folosite prima oara de catre BMW pe o masina de serie. Metoda va fi translatata si seriilor mai mici.

Cel mai luxos BMW o sa aiba parcare automata din telecomanda si comenzi prin gesturi (ca la un Xbox). Motorul de pornire in gama va fi 340i (325 cai), prezentat prima oara pe noua Serie 3, asa cum incont.ro a scris saptamana aceasta.

Toate informatiile sunt luate de pe site-ul care a facut rost de poza, nimic nu este oficial, insa detaliile par veridice atat timp cat BMW a vorbit despre planuri de productie si noi dotari pe masinile care apar din 2015.