"Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari in Romania, va primi anul viitor 12 automobile Ferrari 458 Spider, iar 10 din acestea au fost deja vandute inca din vara anului trecut, atunci cand s-au facut publice primele teste. Doua unitati mai sunt in prezent disponibile pentru clientii interesati", a anuntat importatorul.

Modelul 458 Spider, prima berlineta cu motor central spate din lume, va fi prezentat in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

Automobilul este echipat cu un motor V8 de 4,5 litri si cu un acoperis rigid retractabil, o inovatie brevetata Ferrari care reprezinta de asemenea o premiera mondiala pentru un automobil sport din acest segment.

Noul Ferrari atinge o viteza maxima de 320 kilometri pe ora si poate ajunge de la zero la suta de kilometri in 3,4 secunde. Consumul mediu de carburant este de 11,8 litri la suta de kilometri, iar emisiile de dioxid de carbon sunt de 275 de grame per kilometru.

Pretul 458 Spider nu a fost facut public, dar reprezentantii importatorului se astepta sa coste peste 200.000 de euro.

Forza Rossa este detinuta de sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) prin Forza Rossa Holding. Forza Rossa a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 9 milioane euro, in crestere cu 10% fata de 2009.

Sursa foto: motorauthority.com