Jerry Seinfeld este printre cei mai bogati actori americani, cu o avere care bate inspre 1 miliard de dolari. Totul a inceput de la serialul care isterizat Universul si pentru care si astazi televiziunile stau la coada. Este probabil cel mai redifuzat sitcom din toate timpurile.

Dupa o relatie cu o minora, Jerry s-a casatorit si imediat si-a cumparat o casa de 32 milioane de dolari. Casa a inceput sa se umple de copii (trei pana acum), iar garajul, de masini luxoase. Cel mai mult conteaza colectia Porsche, in care sunt 47 de bucati, fiecare cu povestea ei.

Seinfeld are un 550 Spyder, acelasi model si aceeasi culoare (gri perla) pe care le avea si James Dean in accidentul care l-a omorat.

Cel mai scump este insa modelul 959, unul dintre cele 340 construite in total. Actorul a dat 700.000 de dolari pe ea. Pentru ca e o masina de circuit si legile din SUA o interzic pe drumul public, Jerry a inscris-o ca “piesa de expozitie”.

Cele mai puternice editii pe care le are sunt GT3 RS si Le Mans. Pentru ca e fanatic, nemtii  i-au raspuns la o comanda speciala, un 993 Speedster cum au numai el si inca o persoana din lume.