Succesorul modelului compact C-class va fi fabricat aici, alaturi de alte doua, a anuntat producatorul auto german. 

Modernizarea va asigura viitorul uzinei din Bremen ca centru principal al productiei C-class, cel mai bine vandut, care este construit si in fabricile din Africa de Sud, China si SUA, detinute de Daimler. 

Luna trecuta, Daimler a anuntat rezultate peste asteptari pentru primele trei luni ale anului, gratie lansarii de noi modele si vanzarilor record de automobile Mercedes-Benz. 

In perioada ianuarie-martie 2015, profitul net al Daimler a crescut cu 89% in ritm anual, pana la 2,05 miliarde euro, iar cifra de afaceri a urcat cu 16%, pana la 34,236 miliarde euro. Si debutul comercializarii noii versiuni a berlinei C Class a dus la cresterea cu 18% vanzarilor de automobile marca Mercedes-Benz in T1, pana la recordul de 459.708 unitati. 

In 2013, Daimler a inaugurat, oficial, la Sebes, in Romania, unitatea de productie pentru montaj cutii de viteza automate pentru autoturismele de lux Mercedes-Benz, fiind create circa 250 de locuri de munca.  Linia de montaj, compusa din doua linii principale si 11 linii secundare, a fost transferata din Germania si este partial automatizata, potrivit Agerpres.