Pentru a sustine vanzarile si a consolida brandul, divizia de marketing a Renault, proprietarul Dacia, a creat o editie speciala Duster, adresata in special iubitorilor sporturilor de iarna.

Mai exact, modelul Dacia Duster ESF (Ecole de Ski Francais- Scoala de Schi Franceza) a fost conceput pentru instructorii de schi si snowboard din Franta, dar nu numai, si marcheaza 10 ani de parteneriat intre Renault si Ecole de Ski Francais.

Ca noutati, masina este dotata astfel incat sa satisfaca nevoile practicantilor sporturilor de iarna.

Are montat pe plafon un portbagaj special pentru 4 perechi de schiuri, iar in partea frontala un scut de aluminiu pentru o protectie mai buna a baii de ulei in conditii de drum greu.

In plus, masina a primit un set special de covorase de cauciuc pentru zapada si un set de anvelope de iarna Continental. De asemenea, pe portierele din fata sunt montate emblemele ESF.

Dacia Duster ESF este disponibila in doua nuante, Galcier White si Platine Grey.

Preetul cu care va fi vanduta masina in Franta este de 18.990 euro. Dacia Duster ESF are la baza versiunea Laureate 4X4 cu motorizare 1.5 dCi cu 110CP.

Echiparea standard cuprinde proiectoare de ceata, oglinzi electrice incalzite, aer conditionat , radio-CD cu MP3 si jante de aluminiu de 16 inch.

Dacia a scumpit Duster-ul. Vezi noile preturi