"Duster merge bine. La viteza mare e putin mai galagios, dar eu nu merg cu viteza mare. Asa cum am spus ma grabesc incet", a spus Isarescu, intrebat de Mediafax despre cum se comporta modelul Duster pe care il foloseste in ultima perioada.

De aproximativ o luna, guvernatorul BNR si ceilalti membri ai conducerii executive a bancii centrale merg cu autotusime de teren Duster, dar utilizeaza in continuare vehiculele de clasa premium din dotare pentru actiunile care presupun protocol de nivel inalt.

Dacia a scumpit Duster-ul. Vezi noile preturi

La inceputul anului, BNR a achizitionat prin leasing pe patru ani, o flota de 50 de masini de teren Duster, contract in valoare de aproximativ un milion de euro.

Achizitia de autoturisme de teren a fost realizata in urma unei licitatii publice castigate de Operational Autoleasing, care a oferit cel mai mic pret. Autovehiculele sunt versiuni Laureate (clasa superioara), 1,5 dCi 4X4 cu 110 CP.

Vehiculele livrate BNR dispun de toate optiunile oferite de producator (full options), dar nici una dintre masini nu a fost echipata cu dotari speciale, fiind masini de serie.

Primul client care a intrat in posesia unui Duster a fost presedintele Traian Basescu, care si-a ridicat masina de la uzina de la Mioveni la inceputul lunii aprilie a anului trecut.