Modelele beneficiaza, printre altele, de geamuri electrice fata, inchidere centralizata, servodirectie si comenzi pe volan pentru sistemul audio.

Modificarile de ordin estetic sunt destul de numeroase: caroseria a fost finisata cu o vopsea metalizata neagra, tapiteria a fost inlocuita cu una din textil cu cusaturi negre, vizibile, iar volanul a fost imbracat in piele.

"Pentru moment testam aceste modele pe piata din Franta, dar nu excludem posibilitatea ca in viitorul apropiat sa le comercializam si in Romania. In conditiile date trebuie sa facem orice pentru a anima piata si a vinde”, declara la inceputul anului Constantin Stroe, vicepresedinte Dacia.

Cel mai ieftin model este Dacia Sandero Black Line, cu motorizare de 1,2 litrui si care va scoate din buzunarele clientilor aproximativ 9.600 de euro, cu 2.700 de euro mai mult fata de modelul de baza Sandero.

Cel mai scump model este Dacia Logan MCV Black Line cu o motorizare disel  si sapte locuri care va costa 14.550 euro, cu 3.000 de euro mai mult fata de modelul de baza Logan MCV Preference.