Dacia a dezvaluit, joi,  noul design frontal al gamei Logan si Sandero, urmand ca celelalte detalii sa fie prezentate la conferinta de presa Dacia din cadrul Salonului Auto de la Paris, care va avea loc pe 29 septembrie si va fi sustinuta de Jean-Christophe Kugler, Director de Operatiuni pentru Europa si membru in Comitetul Executiv al Grupului Renault.

“Salonul Auto de la Paris este ocazia perfecta pentru a prezenta publicului larg evolutiile acestor patru modele. Acestea devin de acum mai atragatoare, pastrand atributul care le-a atras preferintele clientilor de pretutindeni, si anume cel mai bun raport pret/prestatii. In plus, editia din aceasta toamna a Salonului Auto de la Paris va insemna pentru Dacia o oportunitate de a sarbatori alaturi de clientii marcii un nou an record in termen de vanzari”, explica reprezentantii Dacia, intr-un comunicat remis presei.

CLICK AICI PENTRU A MARI IMAGINEA

In ceea ce priveste designul, partea frontala a fost redesenata si confera un adevarat aer de familie fiecaruia dintre cele patru modele. Bara de protectie, calandrul si proiectoarele de ceata reusesc sa reafirme robustetea atat de apreciata de catre clientii acestor autovehicule.

Noile lumini de zi, ce vor utiliza tehnologia LED, se remarca printr-un un aspect mai elaborat si mai modern. Ele integreaza 4 blocuri optice dreptunghiulare ce formeaza noua semnatura luminoasa a marcii Dacia. Partea din spate a fost la randul sau restilizata in acelasi spirit al modernitatii si al atentiei pentru detalii.

La interior, modificarile vizeaza tot ceea ce este important pentru confortul la volan al soferului si pasagerilor: echipamente, tapiterie, ergonomie, spatii de depozitare.

Astfel, la editia din acest an a Salonului Auto de la Paris, vor fi prezentate toate evolutiile de care au beneficiat cele patru modele, atat la exterior, cat si la interior sau in materie de motorizari.