Vizitatorii au admirat indelung un... frate al Batmobilului, creat de compania franceza Lazareth. Combinatie intre masina si motocicleta, Wazuma GT are trei roti, dar ascunde sub capota un motor V8 care dezvolta 375 de cai putere.

Demn de un super-erou este si acest vehicul unic in lume. Botezata "Sageata rosie", masina a fost creata de studentii de la o prestigioasa scoala de design auto din Franta.

Parca aterizata din viitor este si masinuta cu un singur loc, creata de japonezii de la Toyota. Nu doar designul uimeste la FV2, ci si faptul ca nu are volan!

Pentru a porni acest vehicul, soferul trebuie sa se incline in fata. Cand se misca in spate, masina da inapoi. Iar pentru depasiri si pentru a lua curbele, trebuie sa se incline inspre stanga sau dreapta.

La Geneva a parcat si micuta Meteor E.T., creata de chinezii de la FULU. Are o lungime de 2 metri si 25 de centimetri, doua locuri si motor electric. Meteor E.T. poate atinge o viteza maxima de 80 de kilometri pe ora.

Un vehicul prietenos cu mediul au prezentat si nemtii de la Volkswagen. Cu un aspect de masina de curse, XL1 este un vehicul hibrid, capabil sa atinga maximum 160 de km pe ora. Gratie materialelor folosite si designului, consumul de carburant este foarte mic.