Astfel, microbiștii care vor să-și susțină echipele naționale de fotbal în timpul meciurilor din grupa C a Campionatului European de Fotbal UEFA 2020 care vor avea loc la București, anul viitor, pot veni în România cu Wizz Air.

Astfel, compania oferă fanilor posibilitatea să urmărească meciurile Austriei, Macedoniei de Nord și Ucrainei care sunt programate pe 13, 17 și 21 iunie la București și introduce 26 de zboruri speciale.

Biletele pot fi deja rezervate online pe wizzair.com sau pe aplicația mobilă a companiei aeriene.

Suntem încântați să introducem aceste zboruri speciale accesibile între Viena, Skopje și București și să le oferim fanilor fotbalului posibilitatea de a avea o experiență unică, urmărind în direct meciurile echipelor naționale din turneul european. Aceasta este o veste bună nu doar pentru iubitorii sportului, ci și pentru sectorul ospitalității din București, care va câștiga mai mulți turiști. Echipa WIZZ așteaptă cu nerăbdare să primească pasionații de fotbal la bordul aeronavelor noastre noi și ecologice Airbus în luna iunie”, explică Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 134 de aeronave Airbus A320 și A321 și a transportat 40 de milioane de pasageri în anul financiar F20, care s-a încheiat pe 31 martie 2020.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse.