Zborurile sunt programate miercurea si duminica, iar pretul unui bilet valabil pentru un singur segment de zbor, cu toate taxele obligatorii incluse, porneste de la 99 lei, potrivit sursei citate.

Totodata, Wizz Air va mari flota interna la 20 de aeronave pana la sfarsitul anului 2016 si va opera de pe noua aeroporturi.

“Acum doar doua luni am anuntat prima ruta de pe cel de-al noualea aeroport romanesc, din Suceava, iar astazi suntem incantati sa adaugam o a doua legatura directa. Odata cu noile zboruri intre Suceava si Milano Bergamo, Wizz Air isi consolideaza pozitia de operator al celor mai multe zboruri intre Romania si restul Europei, promovand dezvoltarea economica in intreaga tara. Noua ruta intareste pozitia de lider pe care Wizz o detine in Romania, iar noi ne mentinem angajamentul de a oferi cea mai buna experienta la bord, la cele mai mici tarife, pentru clientii nostril”, a declarat Tamara Vallois, director Comunicare la Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, opereaza o flota de 68 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera peste 420 de rute de la 25 de baze, asigurand conexiunea intre 124 de destinatii din 39 de tari, compania fiind aleasa de 20 de milioane de pasageri in ultimele 12 luni.