"Bucurestiul si Romania necesita mai multa promovare in Austria. Voi promova cursa nou-lansata pe ruta Viena-Bucuresti si voi investi 1,5 milioane de euro pentru a face aceasta destinatie profitabila. Investitia intr-un astfel de zbor poate fi recuperata in aproximativ un an", a declarat marti Lauda, .
 
El a adaugat ca de la lansare, la 1 februarie, ruta respectiva a avut un grad de ocupare de 40%. Pretul unui zbor porneste de la 29 euro.

Fostul pilot de Formula1 analizeaza posibilitatea de a lansa si alte curse din Romania spre Viena, din vara anului viitor. Potrivit acestuia, inainte de a intra pe piata romaneasca s-a sfatuit cu bunul sau prieten Ion Tiriac.

"Deocamdata, ne concentram pe zborurile spre Bucuresti si analizam posibilitatea de a lansa zboruri catre alte destinatii din Romania, din vara lui 2011, pentru a genera mai mult trafic intre Viena si Romania. In prezent avem nevoie de publicitate si in functie de cum evolua lucrurile pe ruta Viena-Bucuresti ne vom gandi si la alte destinatii, printre care Constanta", a spus Lauda.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, s-a intalnit, marti, cu Niki Lauda si i-a propus sa opereze o cursa si pe ruta Viena - Constanta.