Celelalte destinații ale Wizz Air cu plecare din Viena, anunțate marți, sunt: Bruxelles, Tallinn, Burgas, Rodos, Heraklion, Zakynthos și Marrakech.

Potrivit unui comunicat al operatorului aerian, biletele spre aceste destinații pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației de mobil la prețuri ce pornesc de la 19,99 euro, pe un singur segment, cu taxa de administrate și un bagaj de mână (max: 40x30x20cm) incluse. Trollerul și orice bagaj adițional de cală vor fi taxate adițional.

Citește și: Europa se pregătește să reia turismul, în plină pandemie. Cum vom putea vizita Italia, Grecia, Bulgaria sau Spania și ce reguli vom fi obligați să respectăm

Citește și: Wizz Air lansează noi curse aeriene către destinații de vacanță din Europa, inclusiv România

“Deși călătoriile sunt în prezent restricționate de reglementările guvernamentale, ne pregătim pentru reducerea restricțiilor pe măsură ce situația se îmbunătățește, iar clienții noștri pot reîncepe să călătorească. Echipa WIZZ este dedicată dezvoltării prezenței sale la Viena și oferă oportunități de călătorie din ce în ce mai accesibile din capitala Austriei. Suntem încântați să adăugăm astăzi opt noi conexiuni interesante, în timp ce păstrăm cele mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare. Suntem siguri că tarifele ultra-reduse ale Wizz Air și rețeaua de rute extraordinare vor contribui la creșterea sectorului turistic din Austria. Măsurile noastre de protecție îmbunătățite vor asigura cele mai bune condiții sanitare posibile pe flota cea mai verde din Europa”, spune József Váradi, CEO Wizz Air.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 şi A321, una dintre cele mai tinere flote din lume şi oferă mai mult de 710 rute din 25 de baze, ce asigură conexiunea între 154 de destinaţii din 45 de ţări. În ultimele 12 luni, un număr de 40 de milioane de pasageri au ales să călătorească cu avioanele operate de Wizz Air.