Tarifele încep de la 129 AED (dirhami din Emiratele Arabe Unite, echivaletul a aproximativ 28,6 euro), iar biletele pot fi deja rezervate online, pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicației pentru mobil.

Compania aeriană va începe, de asemenea, zboruri din Abu Dhabi către Salonic, începând cu 4 februarie 2021, cu tarife începând de la 149 AED (aproximativ 33 euro).

”Începând cu 15 ianuarie 2021, un nou model de călătorie aeriană vine la Abu Dhabi, oferind noi opțiuni și un nou competitor, demonstrând că lucrurile vor avea o perspectivă pozitivă anul viitor. Rețeaua noastră din Abu Dhabi se va extinde rapid pe măsură ce destinațiile planificate sunt adăugate pe lista ‘țărilor verzi’. Datorită sprijinului guvernului și al partenerilor noștri locali de afaceri din Abu Dhabi, suntem pe deplin pregătiți. Avem aeronava, avem echipajul, avem partenerii și suntem gata să zburăm, a declarat Kees Van Schaick, directorul general al Wizz Air Abu Dhabi.

Wizz Air Abu Dhabi este un joint venture al ADQ și Wizz Air Holdings plc. Inițial a anunțat o rețea de rute care include și Alexandria, Kutaisi, Larnaca, Odesa și Erevan. Zborurile către aceste orașe vor fi lansate pe măsură ce fiecare destinație se alătură listei de „țări verzi”. Alte destinații vor fi lansate pe măsură ce compania aeriană își va crește flota din Abu Dhabi în lunile următoare.

Cu o flotă compusă din aeronave Airbus A321neo, noua, compania aeriană va avea cea mai mică amprentă de mediu în rândul concurenților săi din regiune, a anunțat operatorul, într-un comunicat.

Wizz Air a introdus o nouă experiență a călătoriilor igienizate în rețeaua sa în acest an, cu măsuri de igienă îmbunătățite pentru a asigura sănătatea și siguranța pasagerilor și a echipajului. Pe tot parcursul zborurilor, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii trebuie să poarte măști, iar echipajul de cabină trebuie să folosească și mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse în mod regulat unui proces de dezinfecție detaliat cu o soluție antivirală și, urmând programul strict de curățare zilnică al WIZZ, toate aeronavele companiei aeriene sunt în continuare dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Revistele de la bord au fost scoase din aeronave, iar orice cumpărături la bord sunt încurajate să fie făcute prin plată fără contact.

De asemenea, pasagerilor li se solicită să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate cumpărăturile înainte de zbor, online (de exemplu, bagajele de cală), pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Wizz Air Abu Dhabi este un joint venture între ADQ, unul dintre cele mai mari holdinguri din regiune, și Wizz Air Holdings Plc, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală și de Est. Compania operează o flotă de 136 de aeronave Airbus A320 și A321. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.