Oamenii spun ca nicio ambulanta sau masina de pompieri nu poate ajunge in timp la o urgenta, din cauza starii proaste a drumului.

Protestele generate de drumurile pline de gropi ale Romaniei au ajuns si pe Facebook. De pilda, un crater din Slatina, care cere insistent sa fie ... acoperit.

"Buna! Sunt o groapa din Slatina locuiesc pe strada Strehareti si am implinit 2 metri lungime si 0, 5 metri adancime in doar 6 zile."

La asa anunt, comentariile sunt pe masura: "cresti cat Fat Frumos, cu un centimetru patrat in fiecare zi".

Si un tanar din Dej a adoptat aceeasi metoda de protest. Pe pagina sa "Gropi asphalt dej", a postat fotografii cu gropile pe care le-a intalnit luni intregi in trafic si care s-au marit de la zi la zi, pentru ca nimeni nu repara drumurile.

Groapa cu numarul 5 a devenit vedeta pe pagina de Facebook a unui tanar din Dej. Ce-i drept, n-a avut atat de mult noroc precum surata ei deja peticita de autoritati.

"Romania fara gropi in asfalt", "Gropi Romania" sau "gropile multe" sunt alte pagini de Facebook, create de soferii exasperati.

Insa o groapa din Ploiesti parca le intrece pe toate. A adunat peste 1.000 de like-uri. Imaginea este cat se poate de reala.