Potrivit unui anunț al companiei, prețurile biletelor vor fi reduse cu 20%, la toate rezervările effectuate miercuri, 21 martie, înainte de miezul nopții.

Promoția este valabilă până la ora 23:59, orele Europei Centrale și de Est.

Prețul redus se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil, iar perioada de călătorie este limitată până pe 30 aprilie 2018. 

Prețurile ce încep de la 39 de lei pe segment, iar reducerea se aplică tuturor celor 144 de rute Wizz Air spre 21 de țări disponibile din România, de pe cele 10 aeroporturi locale.

Citește și: Wizz Air școlește piloți în România. Viitorii elevi nu trebuie să aibă experiență de zbor

Wizz Air are peste 3.500 de angajați, operează o flotă de 90 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 600 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 145 de destinaţii din 44 de ţări. Operatorul a transportat 28,2 milioane de pasageri anul trecut.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene.