Fostul CA era format din Liviu Radu (presedinte), Bogdan - Ioan Constantinescu, Dan - Teodor Constantinescu, Ionut Georgescu, Vasilica Tugui si George Buruiana.

Din noul CA al companiei feroviare fac parte Mircea Florin Biban (inspector sef la Inspectoratul de Siguranta Feroviara Cluj in cadrul Autoritatii de Siguranta Feroviara Romana), Alina Paraiala (director de cabinet al ministrului Transporturilor), George Buruiana, care a facut parte din vechiul CA, Dan Toader (consilier la Ministerul Transporturilor, potrivit ultimei declaratii de avere de pe site-ul institutiei), Dan Jianu, Vasile Rodin-Calomfirescu si Elena Viorica Merticariu (consilier personal la cabinetul secretarului de stat, conform celei mai recente declaratii de avere de pe site-ul institutiei).

Directorul general al companiei, Dan Valentin Belcea, numit in functie in luna aprilie, a demisionat dupa o luna de la conducerea transportatorului feroviar de stat, invocand motive personale. Pana la numirea lui Belcea, conducerea CFR Marfa a fost asigurata interimar de un director general adjunct, Pavel Barculet, dupa decesul fostului manager al companiei Dragos Alexandru Draghici.

CFR Marfa este cel mai mare operator de transport feroviar de marfa din Romania, cu o cota de piata de aproape 55% la nivelul anului trecut.