Decesul s-a produs la ora 18.30, diagnosticul medicilor fiind hematom intracerebral cu evolutie severa, a precizat managerul Spitalului Elias, prof. dr. Doina Dimulescu.

Draghici a fost operat de urgenta la Elias, in 29 ianuarie, pentru evacuarea hematomului cerebral si oprirea sangerării.

După operatie, directorul general al CFR Marfa a fost dus in sectia de Anestezie si Terapaie Intensiva, in coma si cu protezare ventilatorie, preciza, in 30 ianuarie, managerul spitalului.

Numele directorului CFR Marfa apare in dosarul in care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman (GFR), este urmarit penal pentru cumparare de influenta, dupa ce i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie pentru transportarea carbunelui, organizata de Complexul Energetic Oltenia.

Gruia Stoica a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie si va fi prezentat joi Curtii de Apel Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva, iar avocatul Doru Bostina a primit interdictie de a parasi tara, acesta fiind acuzat de trafic de influenta.

Gruia Stoica a refuzat sa se prezinte la audieri, astfel ca a fost emis un mandat de aducere pe numele acestuia. Omul de afaceri a fost adus miercuri seara la sediul central al DNA, incatusat si escortat de politisti, pentru a-i fi aduse la cunostinta invinuirile.

Draghici, de profesie jurist, fusese numit sef la CFR Marfa in februarie 2013, dupa ce lucrase in mai multe companii nationale si multinationale.