Pentru programul „Trenurile Zapezii 2017”, CFR Calatori introduce, in perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2017, reduceri tarifare la trenurile care traverseaza statiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petrosani (pentru statiunile Straja si Parang) si Piatra Neamt.

Pentru calatoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circula pe Valea Prahovei pe rute intre Sinaia - Brasov si retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”, reducerile sunt cuprinse zilnic intre 31% si 56%.

Alte reduceri sunt de 25% de luni pana joi, pentru calatoriile pe ruta directa, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare sau de destinatie una din statiunile montane de pe ruta Sinaia-Brasov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Bai hc, Petrosani si Piatra Neamt.

”De exemplu, pe ruta Bucuresti - Piatra Neamt pretul biletului cu aceasta oferta este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai putin fata de pretul intreg, iar pentru Constanta – Petrosani pretul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai putin fata de pretul intreg”, se arata in comunicat.

Discountul este de 25% in zilele de vineri, sambata, duminica si sarbatori legale, pentru calatoriile pe ruta directa, la clasa a 2-a, cu punct de sosire/plecare in/din statia Petrosani cu trenurile IR 1728 si IR 1729 Caracal-Targu Jiu-Petrosani si retur.

CFR Calatori a anuntat recent ca, in perioada sarbatorilor de iarna, pana in 2 ianuarie 2017, trenurile care circula pe cele mai solicitate rute, respectiv din Bucuresti spre cele 11 orase, vor fi suplimentate cu vagoane clasa, vagoane de dormit si cusete.