Emil Boc s-a urcat la volanul unei Dacii Duster, anuntand ca va testa calitatea lucrarilor la fel cum facea atunci cand era primarul Clujului, cu ajutorul unui pahar cu apa asezat pe bord, scrie Mediafax.

Ministrul Radu Berceanu a asezat pe bord un pahar cu apa, iar cei doi, insotiti de presa si SPP, au pornit sa testeze calitatea lucrarilor.

La final, premierul Emil Boc s-a declarat multumit de calitatea drumului.

"Sunt multumit. Nu s-a varsat nicio picatura din pahar. La fel testam calitatea drumurilor si pe vremea cand eram primar al Clujului si drumurile pe care le-a testat in acest fel sunt bune si acum", a afirmat premierul.

Intrebat de jurnalisti ce parere are despre Dacia Duster, premierul a raspuns: "Este o masina silentionasa, prietenoasa, buna. Recomand tuturor romanilor sa o cumpere", a spus Boc.

Lucrarile la acest drum de 9,6 kilometri au inceput in martie 2008 si, potrivit reprezentantilor Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, au fost finalizate la termen.

Costul centurii ocolitoare a Lugojului este de 27,7 milioane de euro, banii fiind asigurati de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei.