Potrivit unui comunicat de presă, zborurile București-Marrakech încep din 3 noiembrie și se vor desfășura, în fiecare sâmbătă, până pe 5 ianuarie 2019.

Biletele pentru acestă cursă au fost puse deja în vânzare pe site-ul www.blueairweb.com, iar de pe site-ul www.lidl-tour.ro, cei interesați de o vacanță în Maroc pot achiziționa diferite pachete turistice cu zbor direct.

Pentru români, Marrakech este o destinație exotică foarte dorită, dar lipsa opțiunilor de zbor directe a descurajat mulți turiști să descopere fosta capitală imperială a Marocului.

Marrakech este unul dintre cele mai populare orașe turistice din Maroc și ne bucurăm să oferim această destinație vibrantă clienților noștri, în parteneriat cu Lidl Tour. Fiind unul dintre centrele economice ale țării, există un potențial imens în Marrakech, atât în ceea ceea ce privește călătoriile turistice, cât și cele de afaceri, și suntem încântați să adăugăm în oferta noastră zborul direct București-Marrakech. Avem încrederea că va fi foarte bine primit de turiștii români”, a afirmat Tudor Constantinescu, director comercial Blue Air.

Una dintre cele mai interesante destinații din afara Europei, Marrakech este un amestec incitant de istorie, cultură, tradiție și o energie specială care trebuie să fie experimentată pentru a fi înțeleasă.

În luna iunie am aniversat doi ani de prezență Lidl Tour pe piața românească prin lansarea, în parteneriat cu agenția Karpaten, a primelor pachete turistice din România cu zbor direct București-Marrakech, oferindu-le astfel românilor patru variante de vacanță în surprinzătorul Maroc. Acum, datorită parteneriatului cu Blue Air, ne propunem să îi aducem mai aproape de această destinație minunată și pe cei care își doresc vacanțe do-it-yourslef, oferindu-le posibilitatea de a achiziționa doar bilete de avion”, a spus Frank Wagner, CEO Lidl România.

Pe lângă Orașul Roșu, cei care ajung în Marrakech mai poți explora Sahara, se pot relaxa pe plajele exotice de la Agadir sau pot face un tur al celebrelor Orașe imperiale Marrakech, Ouarzazate, Fes, Rabat sau Casablanca.

Blue Air și-a început activitatea pe 13 decembrie 2004, în prezent operând peste 106 de rute în Belgia, Cipru, Danemarca, Franța, Finlanda, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Norvegia, Marea Britanie, Portugalia, România, Suedia și Spania. În cei peste 13 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 21 de milioane de pasageri, din care peste 5 milioane în anul 2017.

Compania are nouă baze operaționale, în București, Bacău, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Larnaca, Liverpool, Torino și Alghero. Blue Air operează o flotă de 29 de aeronave Boeing 737.

Lidl Tour este un magazin online cu vacanțe lansat pe piața locală în 2016, care oferă clienților circuite, sejururi, croaziere sau vacanțe exotice unice, către destinații variate, atât din România, cât și în jurul lumii. În cei doi ani de la lansare, Lidl Tour a atins pragul de 15.000 de clienți și peste 800 de pachete turistice create la cel mai bun raport calitate-preț.