Operatorul aerian Blue Air a inaugurat, miercuri, ruta directă Bacău – Otopeni cursă care contribuie la dezvoltarea operațiunilor pe Aeroportul “George Enescu”, una dintre cele 9 baze operaționale companiei.

În prezent, compania low-cost românească oferă pasagerilor conexiune directă de la Bacău spre Roma, Londra, Milano, Torino, Dublin, Bologna, Bruxelles, Madrid și Liverpool.

Prin noua conexiune cu Otopeni, pasagerii vor ajunge, prin escală la Otopeni, în Larnaca (Cipru), ori în una dintre cele mai căutate destinații de vară, Palma de Mallorca, o rută lansată de Blue Air tot în această primăvară.

Biletele pentru noua rută Bacău – Otopeni pot fi achizionate de pe site-ul blueairweb.com, în trei tipuri de pachete de călătorie, Light, Clasic și Premium.

Blue Air a fost lansată în 2004, iar în prezent operează peste 100 de rute în Belgia, Cipru, Danemarca, Franța, Finlanda, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Norvegia, Marea Britanie, Portugalia, România, Suedia și Spania.

Blue Air operează o flotă de aeronave Boeing 737. Compania are nouă baze operaționale, în București, Bacău, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Larnaca, Liverpool, Torino și Alghero.