Potrivit unui anunț al companiei, promoția este valabilă în perioada 23-25 noiembrie 2020, pentru toate rezervările cu date de călătorie până la 31 ianuarie 2021. Biletele se pot rezerva deja pe site-ul Blue Air.

Totodată, în contextul pandemiei, Blue Air precizează că toate rezervările includ posibilitatea de modificare ulterioară a datelor de zbor o dată, fără plata taxei de schimbare a datelor de călătorie.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business bazat pe reducerea complexităţii, respectiv Low Cost - Low Complexity şi cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesionişti, pasionaţi de aviaţie, Blue Air are un istoric impecabil în siguranţa zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.