Cu totii stim dansul traditional indian, destul de popular, de altfel, in filmele de la Bollywood. Cu toate astea, nu multi am asistat la un astfel de show, realizat de...dansatori finlandezi.

Pasagerii care se aflau la boardul navei Finnair si calatoreau pe ruta Helsinki – New Delhi, au fost placut surprinsi de strategia de marketing a personalului aerian. Insotitoarele de bord au ales sa celebreze Ziua Nationala a Indiei printr-un dans specific traditional. Nu oriunde, ci chiar printre scaunele calatorilor, scrie Daily Mail.

Cei aflati in aeronava s-au aratat mai mult decat incantati de initiativa finlandezilor de la Finnair, dupa cum se observa intr-o inregistrare de pe Youtube, care a fost accesata de peste 1,5 milioane de ori.

Lectii de dans de la o profesionista

Ideea dansului bollywoodian ii apartine uneia dintre stewardeze, Helena Kaartinen. Aceasta a declarat pentru New York Times ca a luat cateva lectii inainte sa puna in aplicare strategia, chiar de la o prietena din Mumbai, dansatoare profesionista de Bollywood.

Kaartinen a uploadat video-urile in care aparea antrenandu-se impreuna cu colegele sale din compania aeriana, rugandu-o pe prietena sa de origine indiana sa fie atenta la coregrafie si sa le corecteze greselile.

“Acesta a fost modul nostru in care le-am aratat indienilor respect fata de sarbatoarea lor”, a spus Helena Kaartinen pentru New York Times, adaugand ca s-a simtit mai mult decat onorata sa le arate pasagerilor din aeronava ca echipa cu care calatoreau stiau ceva din cultura indiana, destinatia spre care se indreptau.

Evenimentul a avut loc pe 17 ianuarie, iar inregistrarea video a fost urcata pe YouTube de operatorul finlandez de zbor Finnair pe 26 ianuarie. Pana acum, videoclipul a strans peste 1,5 milioane de vizualizari.