Spre exemplu, daca iti iei un iPad 2 de la PcFun pretul unui model de 16 Gb incepe de la 2.499 de lei. Chiar si asa, se mentioneaza faptul ca produsul va ajunge in 17 zile si nu in maximum 48 de ore precum se intampla in cazul unei comenzi online obisnuite.

Modelul cu 32 de Gb costa 2.999 de lei, iar cel cu 3G - 3.099 de lei.

In schimb, cei de la eMAG nu au iPad 2 pe stoc, insa iti poti lasa adresa si vei primi e-mail in momentul in care tableta va intra in oferta lor.

Gasesti iPad 2 si in oferta magazinului Koyos. De aici poti sa-ti iei iPad 2 de 16 Gb cu 2.299 lei. Nu este precizata insa data livrarii, iar produsul este disponibil doar la comanda telefonica.

Modelul vechi s-a ieftinit

Daca luminile reflectoarele s-au mutat acum pe iPad 2, primul model iPad este acum la "super-oferta". Asa ca, un model de 16 Gb costa acum 1.799 de lei, fata de cat costa pana acum, peste 2.000 de lei.

Si in strainatate, tabletele iPad au preturi foarte bune. De exemplu, acum poti cumpara un iPad cu memorie de 16 GB si Wi-Fi la 400 de dolari, adica cu 100 de dolari mai putin decat costul initial, potrivit celor de la cnet.com.

Lansare profitabila, si nu doar pentru Apple

Vanzarile iPad 2 s-au apropiat de un milion de unitati in primul weekend de la lansarea de vineri, 11 martie, potrivit analistilor.

Sunt insa si multi care au facut un business profitabil din aceasta lansare si nu vorbim doar despre compania producatoare Apple. Astfel, o studenta si-a vandut primul loc la coada pentru un iPad 2 pentru 900 de dolari. Si asta dupa ce a stat in ploaie si vant pentru 48 de ore.

Iar alti afaceristi "de ocazie" cumpara iPad-uri 2 cu sacosa, la propriu, si le revand la pret dublu.