Poza celor de la New York Post a fost facuta in fata celui mai mare magazin din New York al Apple, de pe Fifth Avenue. Aici, un grup de asiatici vindeau tablete iPad 2 direct din cateva sacose imense. Iar cumparatorii nu erau deloc putini: aproximativ 200 de oameni asteptau la rand.

Iar pretul este de-a dreptul scandalos! De doua ori mai mare decat cel cu care se vinde versiunea de top a iPad 2 in magazine, adica 1.700 de dolari, fata de aproximativ 829 de dolari.

Unul dintre cei care a cumparat cateva zeci de iPad-uri 2 spune ca mare parte din tablete vor lua drumul Chinei.

De altfel, acestia nu sunt singurii care fac bani frumosi din afacerea iPad. O studenta si-a vandut primul loc la coada pentru un iPad 2 pentru 900 de dolari. Si asta dupa ce a stat in ploaie si vant pentru 48 de ore.

Livrarea amanata pentru 4-5 saptamani

In timp ce tabletele se vand la supra-pret, zeci de oameni isi asteapta randul pentru a primi un iPad 2. De exemplu, reprezentantii Best Buy au declarat, vineri, pentru PC World, ca mai multe magazine ale sale au ramas fara tablete in primele 10 minute de la lansare.

Asa ca produselor vor fi livrate in 4-5 saptamani, insa exista si o limita: doua pentru fiecare client.

Vanzarile iPad 2 s-au apropiat de un milion de unitati la lansare

Vanzarile iPad 2 s-au apropiat de un milion de unitati in primul weekend de la lansarea de vineri, 11 martie, potrivit analistilor, un debut mult mai impresionant decat cel al primei versiuni a tabletei Apple, scoasa pe piata in aprilie 2010, transmite Reuters.

Primul iPad a depasit pragul de un milion de unitati la 28 de zile de la lansare si s-a vandut in "doar" 300.000 de exemplare in primul weekend.

Sursa foto: New York Post.