"Astfel, atat abonatii Vodafone, cat si utilizatorii Cartelei Vodafone vor fi tarifati in roaming, prin serviciul Vodafone World, cu 0,39 euro/minut pentru un apel efectuat catre orice destinatie din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein, Norvegia si Elvetia, fata de 0,43 euro/minut in prezent, si cu 0,15 euro/minut pentru un apel primit pe teritoriul Uniunii Europene si al celorlalte patru state, fata de 0,19 euro/minut, tariful existent", se arata intr-un comunicat al operatorului remis Mediafax.

Tarifele mentionate sunt fara TVA.

De asemenea, Vodafone Romania extinde reteaua de operatori preferati, disponibili in toate regiunile lumii. Asa ca tarifele operatorului vor mai reduse pentru serviciile de roaming si in zonele din afara Uniunii Europene, prin 56 de operatori preferati Vodafone din tot atatea tari.

"De exemplu, un client Vodafone Romania care calatoreste in Egipt va plati 0,5 euro/minut pentru un apel local efectuat utilizand reteaua Vodafone Egipt, fata de 0,75 euro/minut prin alti operatori, beneficiind astfel de o reducere a costurilor de 33%", se spune in comunicat.