"Vodafone isi imbogateste portofoliul cu LG E900 Optimus 7, un smartphone care imbina cele mai noi tehnologii si o experienta multimedia completa, cu accesul rapid la intenetul mobil. Telefonul este disponibil impreuna cu pachete de voce si Internet pe mobil cu pana la 1 GB trafic inclus, atat pentru clientii individuali, cat si pentru companii", a declarat, intr-o conferinta, Karsten Wildberger, directorul comercial al Vodafone Romania, citat de Mediafax.

LG E900 Optimus 7 este compatibil HSDPA si permite accesul la Internet la viteze de pana la 7,2 Mbps.

Noul telefon va disponibil in magazinele Vodafone si ale partenerilor din tara, precum si in magazinul online al operatorului de telefonie mobila pana la sfarsitul acestei luni, cu preturi incepand de la 129 euro impreuna cu abonamentul Vodafone Complet 2000 si internet pe mobil 1 GB si pana la 219 Euro cu abonamentul Complet 800 si internet pe mobil 1 GB, pentru contractele incheiate pe doi ani.

De asemenea, clientii companii beneficiaza de un pachete speciale, ce include noul telefon LG la preturi ce pornesc de la 129 euro, cu abonamentul Vodafone Talk 500 si internet pe mobil 1 GB, pentru contractele incheiate pe doi ani.
Fara abonament, pretul terminalului este de 414 euro.

"Anul acesta, smartphone vor reprezenta 10% din volumul vanzarilor de terminale din Romania si 17% din veniturile generate. Acest tip de terminale sunt acceptate rapid de consumatori si nu vom fi surprinsi daca in urmatorul an vor ajunge la o cota de 20%", a spus Wildberger.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group, avea 9,82 milioane de clienti la 30 iunie 2010. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 347 milioane de clienti.