Considerata una dintre cele mai secretoase companii din lume cand vine vorba despre furnizarea de informatii cu privire la produsele la care lucreaza, Apple nu se dezminte.

Potrivit site-ului american Business Insider, managerii Apple ii pun la incercare pe ingineri noi din echipa. Mai exact, acestia din urma sunt nevoiti sa lucreze la niste iGadgeturi false.

Abia dupa ce directorii multinationalei constata ca nu s-a aflat vreun zvon cu privire la asa-zisele produse, noii angajati capata increderea sefilor si incep sa participe la proiectarea adevaratelor iGadgeturi.

“Un prieten, inginer senior la Apple, a lucrat in primele noua luni la produse false in interiorul companiei”, a marturisit Adam Lashinksky in recenta sa carte publicata, intitulata “In interiorul Apple”, noteaza Business Insider.

Declaratiile lui Adam au fost confirmate pe LinkedIn de un fost angajat al companiei condusa in prezent de Tim Cook. Fostul angajat al companiei a adaugat ca actualul CEO al multinationalei are carisma de lider. Mai exact, nu de lider al Apple, ci de lider al Statelor Unite ale Americii.