George Buhnici spune iLike IT de la CES, cea mai mare expozitie globala de tehnologie, organizata in Las Vegas 

In Las Vegas startul intrecerii tehnologice s-a dat intre doua companii coreene care au mizat pe o tehnologie noua. Acest televizor are diagonala de 1,4 metri si doar 4 milimetri grosime. Cantareste doar 7,5 kilograme, a declarat Scott Ahn, presedinte LG Electronics. Si, desigur, are capacitati 3 D

Adica pasionatii care au acasa inregistrari tridimensionle, le vor putea vedea pe noul ecran. Produsul are parte insa de o concurenta puternica. Un alt televizor care foloseste noua tehnologie OLED, al carei avantaj nu tine doar de ecranul subtire.

"Timpul de rapuns ultra-rapid al OLED elimina neclaritatile si ofera imagini curate  chiar si in timpul scenelor cele mai dinamice", spune Joe Stinziano, Senior Vice President, Samsung Electronics.

Preturile vor fi insa pe masura - probabil in jur de 5.000 de dolari.

Nici producatorii de telefoane mobile nu stau degeaba. Finlandezii vin cu Lumia 900, Nokia incearca prin acest smartphone sa recupreze terenul pierdut fata celor de la Apple si Samsung. Nokia nu foloseste sistemul de operare Android, ci Windows Phone 7.5 Mangope de la Microsoft.

In schimb, Motorola Mobility, companie cumparata de Google anul trecut, a lansat modelul DROID 4 in care este instalat sistemul Android Gingerbread al Google.