Pasionatilor de IT sau de matematica isi iau revansa in materie de romantism. In spiritul Valentine's Day, scrieti acest cod in Google, dati "cautare" si vedeti surpriza: sqrt(cos(x))*cos(300x)+sqrt(abs(x))-0.7)*(4-x*x)^0.01, sqrt(6-x^2), -sqrt(6-x^2) from -4.5 to 4.5

Incepe sezonul preferat al fetelor. 14 februarie, 1 martie, 8 martie si nici nu am socotit inca Dragobetele. Totul suna ca o conspiratie impotriva portofelului barbatului.

Iata cateva site-uri care sa va ajute sa goliti mai usor bugetul alocat iubitei. Daca tot o facem, macar sa o facem cu stil anul acesta si sa le lasam impresia ca am scotocit internetul pentru cadourile din 2012.

Daca va tineti buzunarul si vreti ceva deosebit, pe ro-gallery.com ii gasiti pe cativa dintre cei mai tineri si mai creativi romani.

Preturi mai bune si alti artisti romani pe molecule-f.com. Genti din piele unicat pe comanda facute de o romanca foarte tanara si talentata, giuka.ro. Are si modele pentru barbati, ca tot se poarta.

Daca nu vreti sa trimiteti un mesaj atat de serios ca o rochie sau o geanta, puteti merge la sigur cu un colier, cercei, inele sau bratari facute manual la nivel de arta de brasoveanca din spatele blogului agatart.ro.

Citeste si:

Proprietarii florariilor online: incasarile vor creste cu 50% de Ziua Indragostitilor. Trandafirii, depasiti in trendul floral. Noile preferinte ale romanilor