Hackerii de la Anonymous au postat un video pe YouTube in care sustin ca vor inchide reteaua de socializare pentru ca reprezentantii acesteia vand datele personale ale utilizatorilor agentiilor guvernamentale, scrie insing.com.

In video se spune ca "reteaua Facebook trebuie distrusa pentru a va proteja intimitatea si asta pentru ca datele clientilor ajung la firme-spion din intreaga lume, iar compania stie mai multe despre voi decat propria familie".

De la lansare si pana acum, Facebook s-a confruntat cu numeroase plangeri din partea utiizatorilor care reclama faptul ca odata sterse ele nu dispar complet si raman pe un server, chiar daca nu pot fi accesate.

Grupurile de hackeri Anonymous si LulzSecurity au mai fost implicate in atacuri asupra unor portaluri, fie ca vorbim de site-uri guvernamentele sau chiar ale unor companii private. Spre exemplu, cei de la LulzSecurity spun ca sunt responsabili pentru prabusirea site-ului CIA si cel al Sony PlayStation.

De departe, atacul asupra Sony a ridicat mari semne de intrebare tinand cont de faptul ca milioane de conturi ale clientilor au fost sparte, iar date precum adrese de e-mail si de rezidenta au fost expuse.

Citeste si

Artificiu de marketing. Care este adevaratul motiv pentru care retailerii afiseaza preturi care se termina in 99