Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook si seful companiei, spune ca printre cele mai importante schimbari se numara serviciul de transfer de muzica, video si stiri direct pe site. "Oamenii vor descoperi continut la un cu totul alt nivel", a declarat Zuckerberg, la o conferinta in San Francisco.

Spre exemplu, serviciul de streaming de muzica va fi oferit gratuit timp de o luna. In ceea ce priveste stirile si postarile unor companii media. Zuckerberg a facut chiar o demonstratie in timpul conferintei si a aratat cum, printr-o aplicatie, articolele Washigton Post sunt disponibile in intregime.

Mai mult, in urmatoarele saptamani, mesajele de pe peretele fiecarui utilizator vor fi aranjate cronologic, la fel cum se intampla in cazul albumelor de fotografii. Astfel, reteaua va intra in competitie directa cu servicii precum Tumblr care ofera deja aceasta optiune.

Noua infatisare a Facebook include si un "ticker", un buton ce permite transferul de informatii mai rapid intre utilizatorii si care se va dovedi o promovare pentru Twitter.

Citeste si

Doi producatori de componente auto investesc 170 de mil. de euro in Romania

La targul de joburi, ca la promenada. De ce nu se angajeaza tinerii din Romania