Spre exemplu, una dintre cele mai spectaculoase anunturi ar fi lansarea unui serviciu de muzica. In acest fel vei putea urmari in timp real ce asculta prietenii din lista de Facebook.

In plus, ceilalti utilizatori vor vedea mai multe informatii despre tine si profilul tau: ce muzica aculti, ce stiri citesti si ce postezi cel mai des. Toate aceste schimbari arata faptul ca Facebook incearca sa isi gaseasca un model de business si sa obtina venituri mai mari de pe urma celor 750 de milioane de utilizatori.

Mai mult, pentru orice link, poza sau material postate pe Facebook vor exista butoane de: Watch, Listen si Read, in functie de caz, scriu cei de la TechCrunch.

In plus, va exista si un buton de "Want". Analistii spun ca, in acest fel, companiile prezente pe Facebook isi vor putea targeta mai bine eventualii clienti.

Cei de la New York Post scriu ca Facebook va integra si serviciul Hulu, lucru ce inseamna ca vei vedea ce asculta sau urmaresc prietenii tai aici si vei putea posta de asemenea video-uri de pe serviciul Hulu pe Facebook.

Cei de la Facebook se pregatesc sa lanseze si o aplicatie pentru iPad.

Citeste si

Mii de joburi vacante in toata tara, la bursa locurilor de munca de maine. Lista locatiilor in care se desfasoara evenimentul

Cardurile de debit Raiffeisen Bank nu vor putea fi folosite in noaptea de sambata spre duminica