Produsele care vor fi inchise sunt Aardvark, Desktop, Fast Flip, Google Maps API for Flash, Google Pack, Google Web Security, Image Labeler, Notebook, Sidewiki si Subscribed Links.

Curatenia de toamna-primavara vine la scurt timp dupa ce Larry Page si-a luat angajamentul de a creste eficienta companiei dupa preluarea postului de director executiv in aprilie.

"Tehnologia se imbunatateste, iar nevoile oamenilor se schimba si ele, asa ca unele pariuri sunt castigatoare, altele nu. Deci, cum si Larry a prezis in ultima conferinta de presa cu privire la rezultatele financiare, Google are nevoie de o curatenie de primavara. Asa ca vom inchide unele produse si vom fuziona altele in produsedeja existente pentru a le imbunatati", spune Alan Eustace, vice-presedintele Google.

Multi dintre angajatii Google care lucrau la aceste produse vor fi transferati in cadrul departamentului care se ocupa de Google+, ambitioasa retea sociala lansata de companie in iunie si care avea, in primele 3 saptamani de la lansare, 20 de milioane de utilizatori.

Citeste si

Boc: Nu vor exista promisiuni de majorari salariale fara o crestere economica de 3,5% anul viitor

Foste aeronave, transformate in baruri sau restaurante. Top 5 localuri "aeriene" GALERIE FOTO