Diverta propune un card de credit, cu care poti face plati in 4 rate lunare egale, fara comision si fara dobanda. Beneficiezi de o luna de inchirieri video gratuite si se pot achizitiona orice tip de produse din reteaua Diverta, beneficiind de promotiile din magazine. In plus, ai de o perioada de gratie de 90 de zile la plata ratelor daca faci o prima achizitie cu cardul Diverta, in valoare de minim 500 RON la emitere (DAE 19,4%, la 6 luni).

La eMag poti cumpara pana pe 30 aprilie televizor LCD, plasma sau LED din gama LG in 10 rate fara dobanda. Suma minima acordata este de 205 lei, iar cea maxima de 20.000 de lei. Pentru a beneficia de oferta trebuie insa sa-ti faci un card, al carui comision de emitere este de 30 de lei.

Bicishop iti permite sa achiti bicicleta in 12 rate lunare fara dobanzi sau comisioane. Ai de ales intre modele precum Cube, Kellys, Kona, Merida, Magellan sau Corratec, iar daca produsul depaseste 250 de lei iti va fi livrat gratis la domiciliu.

Si Garanti Bank are in desfasurare promotia Bonus Card, pana pe 27 aprilie, prin care beneficiezi de 12 rate cu dobanda de 0% si trei luni de gratie.

Magazine partenere Bonus Card sunt, printre altele: Accessorize, Adidas, Alb si Negru, Benvenuti, BSB, Domo, Elvila, Flamingo, Flanco, Fox, Gas, House of Art, Il Passo, KFC, Koton, LC Waikiki, Leonardo, Levi’s, Lotto, Mango, Mini Prix, Mobexpert, Praktiker, Reebok, Rombiz, Samsonite, Sensiblu, Spring Time, Vodafone sau Ziggo.

De asemenea, Credex Finantari si UniCredit Consumer Financing au o oferta valabila pana pe 22 aprilie, prin care poti obtine un credit pe 10 luni, fara dobanda, da cu un comision lunar de 2%, de maxim 30.000 de lei, valabil, de exemplu, in magazinele Altex.

Iar la Credit Europe gasim CardAvantaj, cu care poti plati in 1-12 rate fara dobanda, avand de achitat comisioanele de administrare a cardului sau de retragere de numerar. Magazine partenere: Domo, MediaGalaxy, Musette, Flanco, Flamingo, Perfect Tour, Piritex,  Mobexpert, eMag, Swatch, Miniprix, TinaR, Husqvarna, Rompetrol, Eurolines, Accessorize, Adidas, Agnes Toma, Aldo, Altex, B&B Collection, Benvenuti, Bigotti, Billa, BSB, Cavaliere, Colin’s Loft, Debenhams, Diverta, Famous Brands, Fox, Geox, House of Art, Ina Center, Jolidon, Kenvelo, Mango, Mc Donald’s, Yves Rocher, Cellini, Astra Asigurari, Ardaf, City Pharma, Farmaciile Dona, Sensiblu si exemplele pot continua. La VreauMobila.ro, de pilda, gasesti mobilier la comanda, pe care il poti plati in sase rate fara dobanda.

Concret:

Magazin
Produs
Pret
Numar rate
Valoare rata
eMag Televizor LCD LG, 26LH2000 1.239 lei 10 124 lei/luna
Bicishop Bicicleta Kellys Quartz 2.350 lei 12 196 lei/luna
VreauMobila.ro Biblioteca MCBIB001 1.143 lei 6 190 lei/luna
Diverta Notebook HP 530 1.682 lei 4 420 lei/luna