Valoarea de inventar a terenului de peste 47.000 de metri pătraţi se ridică la 14.022 lei, iar prin ordonanţă se va modifica la 75,1 milioane de lei.

"Despăgubirile privind investiţiile efectuate vor fi suportate de beneficiar şi achitate în termen de maxim 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, Societăţii Române de Televiziune. Sumele încasate de Societatea Română de Televiziune din aceste despăgubiri se virează bugetelor din care au provenit", se arată în document.

Primăria Municipiului Bucureşti a demarat un proiect privind construcţia Spitalului Metropolitan - unitate medicală ce va dispune de dotări necesare pentru asigurarea unor servicii medicale la standarde europene. Se intenţionează ca acest spital să dispună de un număr de aproximativ 2.000 de paturi, valoarea totală a investiţiei ajungând la 300 de milioane de euro. Investiţia va fi realizată din fonduri ale bugetului local.

Conform Hotărârii Primăriei, în situaţia în care, în maximum cinci ani de la aprobare, nu au fost începute procedurile legale de demarare a investiţiei, hotărârea îşi încetează aplicabilitatea.