Marti, vantul va fi mai intens pe timpul ploilor, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 22 de grade. Barometrele vor indica o scadere a presiunii atmosferice.

In sud-est, atmosfera va fi destul de placuta deocamdata. Se incalzeste usor, iar ploile apar abia catre seara. Si spre nord avem vreme placuta. Nu se anunta ploi, deocamdata.Cresc temperaturile si prin Bucovina si in nordul Moldovei. Pe aici nu sunt conditii de ploaie.

In sud-vest, averse cu tunete si fulgere, cantitati importante de apa si temperaturi mai modeste decat in centru si est. Vin ploile si prin sudul tarii. Asteptam tot averse care pot aparea oricand pe parcursul zilei. Termic nu sunt schimbari majore.

In Bucuresti, instabilitatea creste din nou si dupa pranz apar alte averse. Presiunea atmosferica mai scade putin, iar maxima poate atinge 19 grade.

La munte, deocamdata asteptam ploi consistente doar in masivele sudice. Temperaturile mai urca putin, dar am spus deocamdata, pentru ca de joi, odata cu racirea vremii, se anunta din nou ninsori si lapovita.

Citeste continuarea pe www.stirileprotv.ro!