Foarte bun, bun, satisfacator, nesatisfacator. Care dintre calificative i se potriveste oare lui Videanu, care lui Vladescu, lui Seitan, Elenei Udrea sau lui Radu Berceanu? Pentru fiecare ministru in parte parlamentarii PDL au avut de bifat o varianta, intr-un fel de teste grila despre activitatea ministrilor inainte de remaniere.

Sunt importante ele si discutiile indelungi fie la Cotroceni, fie la Palatul Victoria, dar totul capata un iz profund democratic cand e scris negru pe alb.

Premierul Emil Boc a declarat la iesirea de la intrunirea cu parlamentarii, ca a prezentat doua variante - depunerea mandatului intregului Guvern sau continuarea cu un Cabinet remaniat - optiunea alesilor democrat-liberali fiind cea legata de remaniere.

"Am venit in fata parlamentarilor PDL, de care depinde, alaturi de partenerii de Guvernare, soarta Guvernului, si am pus pe masa cele doua alternative pe care le avem: prima alternativa a fost sa analizam depunerea mandatului intregului Guvern si a doua optiune, continuarea cu un Guvern remaniat. Optiunea pe care am adoptat-o a fost aceea de a continua cu un Guvern remaniat", a spus Boc.

Abia astazi vom afla oficial numele ministrilor remaniati, dupa sedinta Comitetului Director al PDL, convocat in sesiune extraordinara la ora 16:00.

Citeste mai multe despre variantele remanierii in ziarul Gandul