"Dureros, dureros... avand trei copii a trebuit sa fac bagajele sa ne mutam", spune Veronica Mihalache.

E dureros, dar la urma urmei nu e un capat de lume. Mai ales daca iti cauti alinarea in dulciuri.

"Aceasta este "tortul de divort", sunt persoane care vor sa sarbatoreasca divortul", spune Valerio Catella, maestro cofetar.

Divortul nu este amar, e putin ... iute - ne explica maestrul, precizand ca a pus in compozitie ardei care pisca la limba.

Pana la tort, sunt insa multe altele de rezolvat. Pentru situatiile in care este pusa la indoiala paternitatea, un expozant ofera cu promptitudine teste ADN.

"Sunt femei romance care au avut relatii cu italieni si vor recunoasterea copiilor", Silvia Quattrone, reprezentant firma

Pe langa avocati, la targ au venit si detectivii particulari, mai ales ca au experienta cu fetele noastre.

"Au fost cazuri in care trebuia sa urmaresc romance, casatorite cu italieni, care se intorceau in Romania, iar clientii mei doreau sa stie unde sunt ele, cu cine, ce fac...", a dezvaluit Marco Stefani, detective.

Pentru doamnele ramase singure - exista cursuri practice care le invata sa mestereasca prin casa.

O alta firma se ingrijeste ca sprijinul prietenilor plini de compasiune sa fie cate mai util.

"Deschizi o lista de divort, e ca o lista cu cadouri de nunta, iar prietenii varsa in contul celui divortat anumit sume cu care isi poate cumpara ce are nevoie", spune Alessia Ferrari, responsabil marketing.

Potrivit statisticilor, o treime dintre cuplurile casatorite in Italia ajung sa isi spuna adio. Asa ca nu e de mirare ca targul din Milano nu duce lipsa de vizitatori.