Este inceputul lunii septembrie si totusi cand intri in mall-uri e nebunie totala. In vitrine, inca mai gasim produse de vara reduse, iar colectiile noi, ca niciodata, sunt si ele la promotie.

De pilda, in magazine gasim haine pentru toate anotimpurile: de la rochite subtiri, pana la sacouri pentru zile friguroase. In lipsa de clienti, comerciantii au redus aproape tot.

Concret, un pulover de dama costa acum 38 de lei, unul de copii 74, iar o bluza de barbati, 11 lei. Situatie similara gasim si in magazinele de incaltaminte, cu reduceri de cel putin 50%, adica preturi intre 150 si 300 de lei.

Asadar, marfa de toamna care a ramas anul trecut nevanduta a fost acum ieftinita si scoasa la vanzare. Alti retaileri in schimb nu au bannere cu etichete taiate, dar asta nu inseamna ca vand la pret intreg noua colectie. Au gasit alte metode, precum cardurile de reduceri.

In acest moment, o camasa cu maneca lunga de dama costa 19 lei, o pereche de pantaloni, 24, o geaca de piele, 119, iar o pereche de jeansi 46 de lei. Si nu sunt singurele preturi interesante.