Noi oferte in "clubul" reducerilor la plata cu cardul vin de la Millennium Bank. Astfel, posesorii de carduri ale bancii au reduceri de 7% pentru cumparaturile achitate cu cardul de debit sau de credit in magazinele Elmec Romania.

Adica la Nike, Converse, Famous Brands si Famous Brands Gallery, in magazinul de incaltaminte KIX, la Star Place, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Miss Sixty & Energie, Pepe Jeans London, Marlboro Classics, Folli Follie si in outlet-uri.

In acest program au intrat, insa, cu ceva timp in urma si cei de la UniCredit Tiriac Bank, asadar ai tot reduceri de 7% in reteaua de magazine de articole sportive si fashion mentionata.

"Pentru noi este foarte important sa le oferim clientilor beneficii care sa raspunda nevoilor lor, iar programul de reduceri le permite utilizatorilor de carduri sa economiseasca bani", a declarat Bogdan Spuza, director de marketing si segmente in cadrul diviziei de retail UniCredit Tiriac Bank.

Aceasta colaborare face parte dintr-un program de fidelitate mai amplu al UniCredit Tiriac Bank, dedicat posesorilor de carduri de debit si de credit si ofera discount-uri de pana la 20%, fie ca este vorba despre hoteluri, restaurante, agentii de turism, agentii de inchirieri auto sau de saloane de infrumusetare si spa. Lista completa a comerciantilor parteneri poate fi consultata pe www.programreduceri.ro.

Si clientii Millennium Bank au reduceri de pana la 30% cand platesc cu cardul cumparaturile de la comerciantii parteneri ai bancii. Programul include aproximativ 135 de comercianti cu 350 de unitati in toata tara si acopera domenii variate, cum ar fi servicii medicale, turism, restaurante, centre de sport si de infrumusetare, produse electronice, magazine etc.

Lista comerciantilor parteneri ai Millennium Bank este disponibila pe site-ul bancii, www.millenniumbank.ro, dar colaborarea cu banca este semnalata si in unitatile partenerilor.

Mai departe, cardurile BCR (POWERCARD BCR, BCR MasterCard, BCR MasterCard Gold) ofera puncte si reduceri de pana la 20% sau poate chiar mai mult! Depinde de tine ce alegi: restaurante, agentii de turism, inchirieri auto sau saloane de infrumusetare si spa.

Nu trebuie decat sa ai la tine unul din cardurile BCR cu care sa achiti cumparaturile la comerciantii parteneri si beneficiezi pe loc de reducerea oferita.

Iar BRD vine cu reduceri si pentru cumparaturile exclusiv online. Cardul BRD ePayment vine echipat cu un program de fidelitate prin care castigi puncte la cumparaturile online in cele peste 800 de magazine online care folosesc solutia ePayment. Strange punctele de fidelitate si foloseste-le pentru a cumpara orice produs din magazinele online partenere, cu pana la 20% discount.

BRD ePayment este un card special conceput pentru clientii magazinelor online, poate fi folosit in intreaga lume, permite efectuarea de tranzactii pe Internet, dar si de operatiuni clasice specifice unui card de debit (plati la comercianti, retrageri de numerar, plati facturi).