Ne vedem in Piata Constitutiei pe 16 mai 2010. Este promisiunea facuta de rockerii de la AC/DC, care ne ameninta cu un show unic pentru Romania.

Oameni modesti in viata de zi cu zi, Brian Johnson, fratii Angus si Malcolm Young, Cliff Williams si Phil Rudd nu au emis pana acum pretentii exgerate, spun organizatorii. Pur si simplu au vrut sa cante la Bucuresti dupa ce au aflat ca publicul ii astepta inca de anul trecut si multi si-au cumparat bilete la un concert fantoma.

"Vin aici sa cante pentru fani, stiu ca au fani multi in Romania", spune organizatorul Marcel Avram.

Productia va fi una grandioasa, pe gustul celor 65 de mii de oameni asteptati la spectacol. Pana acum s-au vandut peste de 50 de mii de bilete.

In alte tari am facut sold-out in cateva ore, intr-o zi. Aici este mai greu, in doua luni abia am vandut cateva zeci de mii, dar speram sa le vindem pe toate", spune Marcel Avram.

Scenele, doua la numar se vor monta cu 5 zile inainte de eveniment.

Concertul AC/DC de la Bucuresti face parte din turneul de promovare al albumului Black Ice, care s-a vandut pana acum in peste 45 milioane exemplare. Trupa australiana se poate mandri cu 22 de albume de studio, 7 albume live si sute de concerte.

Si acesta este abia inceputul. In vara, Metallica, Rammstein si Manowar vor canta la Bucuresti intre 25 si 27 iunie, in cadrul unui festival numit "Sonisphere".