Am intrat in faliment de patru ori pana acum. Managerul meu mai are putin si ma impusca. Fiecare dolar castigat il investesc mai departe in spectacole”, a marturisit Lady Gaga.

Asadar, in ciuda faptului ca biletele la concertele sale se vand ca painea calda, Lady Gaga nu a simtit pana acum gustul dulce al celebritatii. Obsesia ei pentru lux a dus-o la sapa de lemn. Si nu este vorba despre vile luxoase, masini sau excursii excentrice, ci despre costumele si recuzita extrem de scumpe, de care Lady Gaga pare sa fie dependenta, dat fiind ca artista are mai multe tinute extravagante si decat Madonna.

Dar in sfarsit am ajuns in punctul in care putem spune ca nu mai suntem amenintati de faliment”, a precizat Lady Gaga.

Potrivit lui Ivan Cooper, expert in administrarea datoriilor la Chiltern Debt Management, Lady Gaga ar trebui sa fie foarte atenta de acum inainte la cheltuieli pentru a evita falimentul. In plus, sustine acesta, staful cantaretei ar trebui sa fie vigilent si sa o informeze ca sfaturile privind datoriile acumulate sunt gratuite, ceea ce inseamna ca problemele pot fi evitate inainte de a fi prea tarziu.
 

Sursa foto: Mediafax / AFP
Sursa video: YouTube