Practic, topul vanzarilor de CD-uri de muzica internationala este format din Pavarotti – The Duets, Miley Cyrus – Breakout, U2 - No Line On The Horizon, Lady Gaga - The Fame, Michael Jackson - Live In Bucharest, Enrique Iglesias - Greatest Hits, Andrea Bocelli - Vivere (Greatest Hits), Michael Jackson – Dangerous, Guns N’ Roses - Chinese Democracy, The Killers - Day&Age.
 
Pe segmentul vanzarilor de muzica, Diverta a inregistrat scaderi de 35%, in trend cu piata al carui declin a fost estimat la 40%. In materie de muzica internationala, stilul pop este lider in topul preferintelor ascultatorilor, urmat apoi de muzica clasica si rock.

Mai departe, si muzica romaneasca se afla pe un loc fruntas pe lista de cumparatori cel putin a clientilor din reteaua Diverta.
 
Cel mai bine vandute CD-uri cu muzica romaneasca in anul 2009 la Diverta include artisti precum Stefan Banica, Tudor Gheorghe, dar si Puya sau Stefan Hrusca.
 
Topul cu cele mai vandute CD-uri "romanesti" este condus de o compilatie numita “80 de ani de muzica in 80 de ani de radio”, urmata de Holograf cu albumul “Primavara incepe cu tine" si Stefan Banica – “Un Craciun”.
 
Pe locurile imediat urmatoare se afla Tudor Gheorghe cu “Parfumele Nebunelor Dorinti”, Puya cu “Romanisme”, Directia 5 cu “Emotie”, Florian Pitis cu “Sunt tanar, doamna”, Stefan Hrusca – “Craciunul cu Hrusca” si din nou Tudor Gheorghe cu “In cautarea dorului pierdut” si iar o compilatie - MEGAHITS 2009.
 
In prezent, Diverta ofera o gama diversificata de muzica si filme, cat si servicii de inchiriere film pe DVD. Este vorba despre peste 5.000 de CD-uri cu muzica romaneasca si internationala si mai mult de 4.000 de filme pe DVD si Blu-ray.

 
Top 10 CD-uri vandute cu muzica internationala:
 
1.       Pavarotti, The Duets
2.       Miley Cyrus, Breakout
3.       U2, No Line On The Horizon
4.       Lady Gaga, The Fame
5.       Michael Jackson, Live In Bucharest
6.       Enrique Iglesias, Greatest Hits
7.       Andrea Bocelli, Vivere (Greatest Hits)
8.       Michael Jackson, Dangerous
9.       Guns N' Roses, Chinese Democracy
10.     The Killers, Day&Age
 
Top 10 CD-uri vandute cu muzica romaneasca:
 
1.       Compilatie, 80 de ani de muzica in 80 de ani de radio
2.       Holograf, Primavara Incepe cu Tine
3.       Stefan Banica, Un Craciun cu Stefan Banica
4.       Tudor Gheorghe, Parfumele Nebunelor Dorinti
5.       Puya, Romanisme
6.       Directia 5, Emotie
7.       Florian Pitis, Sunt tanar, doamna
8.       Stefan Hrusca, Craciunul cu Hrusca
9.       Tudor Gheorghe, In cautarea dorului pierdut
10.     Compilatie, Megahits 2009